FCC-Segell-banner4
Es convoca la VIII Biennal Internacional de Ceràmica d\'El Vendrell

Convocatòries

Es convoca la VIII Biennal Internacional de Ceràmica d'El Vendrell

bonart el vendrell - 20/01/15
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La VIII Biennal Internacional de Ceràmica d’El Vendrell 2015 que té com a objectiu fomentar la creació i la difusió de la ceràmica arreu del món ha donat a conèixer les seves bases:

1. Aquesta Biennal està oberta a tots els creadors que utilitzin en la major part de l’obra tècniques ceràmiques, els quals hi podran participar de forma individual o col·lectiva.
2. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. No s’admetran obres presentades en altres concursos.
3. Cadascun dels participants pot presentar un màxim de tres obres, de les quals, si s’escau, el Jurat només en podrà seleccionar una. Un conjunt de peces es considera com una sola obra.
4. Abans del 12 de juny de 2015, cada artista ha d’enviar al correu electrònic art@elvendrell.net: tres fotografies digitals en color de cada obra sencera fetes des d’angles diferents i sobre un fons neutre. Cada imatge estarà identificada amb el seu títol. També s’inclourà la fitxa tècnica que hi ha a les bases. El currículum de l’autor. Un mínim de 7 fotos d’obres senceres anteriors, per tal de valorar millor la trajectòria del ceramista.
Butlleta d’inscripció
5. El Jurat, compost per persones de reconegut prestigi vinculades al món de la ceràmica i de l’art en general i per un representant de l’Ajuntament del Vendrell, escollirà l’obra d’un màxim de 20 participants.
6. Encara que les obres hagin estat prèviament seleccionades en fotografia, el Jurat es reserva el dret d’excloure-les de l’exposició, si s’escau.
7. Les obres seleccionades s’han de lliurar del 14 al 18 de setembre de 2015, de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, a l’adreça següent:?Patronat Municipal de Serveis Culturals?La Rambla, 24?43700 El Vendrell?Tel.: 977 66 56 84?C/e: art@elvendrell.net
8. Amb les obres seleccionades es farà una exposició i s’editarà un catàleg.
9. La tramesa i recollida de les obres va a càrrec dels participants. Les obres hauran de ser enviades en caixes de fusta, folrades interiorment, i perfectament immobilitzades. A la part de fora de l’embalatge hi haurà la fotografia de l’obra amb el títol i les dades postals. Si els embalatges no són adequats, l’organització no exposarà aquestes obres i les retornarà als autors a ports deguts. Tota obra que arribi danyada no s’exposarà. L’organització no assumirà el cost de possibles peces danyades o trencades durant el transport.
10. En el cas que les obres vinguin de fora de la Unió Europea, l’artista haurà de pagar les despeses de duana.
11. El Jurat seleccionarà les tres obres guanyadores, que passaran a ser propietat de l’Ajuntament del Vendrell i a formar part del Fons d’Art Municipal.
12. El veredicte del Jurat serà inapel·lable i es farà públic el dia de la inauguració de l’exposició dels seleccionats (octubre de 2015).
13. Del 9 al 13 de novembre de 2015, les obres no premiades hauran de ser recollides. Passat aquest termini, les obres restaran en propietat de l’Ajuntament del Vendrell.
14. Els seleccionats i premiats accepten la reproducció de les seves obres i la citació dels seus noms en tots aquells actes, mitjans de comunicació, suports impresos i digitals o pàgines web que els organitzadors considerin oportuns, sense poder reclamar cap quantitat en concepte d’imatge.
15. Els premis són els següents:
Una exposició conjunta dels tres guanyadors l’any següent (octubre de 2016) amb l’edició d’un catàleg que inclourà il·lustracions de les obres que s’exposaran i un text de cada artista.
A més, hi haurà un premi en metàl·lic:?Primer premi: 4.000 euros; segon premi, 2.500 euros i tercer, 1.000 euros.
Els premis estan sotmesos a les retencions fiscals establertes
16. Els tres premiats es comprometen a estar presents o a enviar un representant a l’acte d’inauguració de l’exposició i lliurament de premis, en el qual el guanyador haurà de presentar la seva obra.
17. La participació en aquesta Biennal comporta l’acceptació de les condicions exposades. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització i el Jurat.
Les bases també es poden consultar al web de l’Ajuntament del Vendrell: www.elvendrell.cat

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]