817x68-cat

Notícies

La col·lecció BEEP, reconeguda pels Premis GAC 2015

bonart barcelona - 03/02/15
El Macba va acollir l'entrega de la setena edició dels Premis GAC, que reconeixen i potencien el paper del galerisme i el col·leccionisme en el marc del sistema de l'art. Creats el 2008 per Art Barcelona i el Gremi de Galeries de Catalunya, enguany el jurat ha premiat l'audàcia i valentia d'Andreu Rodríguez, fundador i president del grup empresarial Ticnova de Reus, com a col·leccionista i impulsor de l'única col·lecció a l'Estat espanyol consagrada exclusivament l'art tecnològic, la Col·lecció BEEP.

La Col·lecció BEEP, l'origen està vinculat al Premi ARCOmadrid-BEEP d'Art Electrònic, reuneix 15 obres que conformen una visió eclèctica dels ràpids canvis en un món tan immediat com el tecnològic.

La Col·lecció BEEP inicia un nou camí amb una política d'adquisició i producció amb el qual vol impulsar l'art de base, una cosa extremadament necessari per als artistes creadors, facilitant l'accés als recursos necessaris per a la generació de noves obres.

Andreu Rodríguez és igualment president de la NewArtFoundation, una fundació de recent creació dedicada exclusivament al desenvolupament de l'Art a la intersecció amb la Ciència i la Tecnologia. www.newartfoundati
Visites Palau Moja_180x1804_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...