BannerFCC_Bonart

Exposicions

Juan Miguel Morales exposa “20 anys de BarnaSants”

Juan Miguel Morales exposa “20 anys de BarnaSants”
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner_MarDeFons_Bonart_180x180
bonart - barcelona - 12/02/15
El BarnaSants celebra 20 anys d’història i d’històries. El dia 17 de febrer a les 19h s’inaugurarà una mostra fotogràfica a les Cotxeres de Sants –indret on va néixer el festival- que porta per títol 20 anys de BarnaSants i recorda alguns dels artistes que han deixat la seva petja en algun dels innombrables concerts celebrats al llarg d’aquest llarg periple. La mostra es podrà veure fins al 28 de febrer.

A través de les fotografies de Juan Miguel Morales, col·laborador de bonart, i textos de Josep Maria Hernández Ripoll, la mostra commemorarà el festival i diversos cantants de noms imprescindibles de la cançó d’autor del nostre temps. L’exposició mostra moments dalt de l’escenari o entre bambolines de Pablo Guerrero, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Amancio Prada, Jose Antonio Labordeta, Joaquín Carbonell, Luis Eduardo Aute, Raimon, Luis Pastor, Quntín Cabrera, o Pi de la Serra entre altres. Ells són alguns dels cantautors que han deixat en la retina i timpà del públic moments inoblidables en el marc d’aquest festival, tan necessari avui com en el moment que va néixer. Fotografies i textos formaran part d’un llibre que commemora els 20 anys de BarnaSants que veurà la llum al llarg d’aquest any.

A més a més, des del dia 3 de febrer es pot veure una altra exposició relacionada amb el festival: una mostra que reuneix gran part dels cartells del BarnaSants. Estarà oberta al públic fins al dia 22 de febrer i té lloc al Casinet d’Hostafrancs. Els cartells del BarnaSants sempre han contingut eslògans reivindicatius i contundents, i per sort o per desgràcia, encara segueixen sent d’actualitat.

A la imatge, 20 anys de BarnaSants © Juan Miguel Morales.

Et poden
Interessar
...