BannerFCC_Bonart
Jornades de portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies

Notícies

Jornades de portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies

bonart barcelona - 12/02/15
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
La Fundació Antoni Tàpies permetrà l'entrada gratuïta al públic entre els dies 12 i 15 de febrer de 2015, darreres jornades de les exposicions Interval. Accions sonores i Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9.


Interval. Accions sonores és un assaig sobre els contextos d’escolta que inclou la mateixa Fundació Antoni Tàpies com a context d’escolta. A partir d’aquesta condició planteja com a pregunta no només com sona la música al museu, sinó també com sona el museu. La proposta consta d’instal·lacions sonores, vídeos, conferències, concerts i un cicle de programes de ràdio.


Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9 presenta una selecció renovada d’obres d’Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col·lecció. La mostra, que en aquesta ocasió es concentra als Espais A i B, inclou diferents moments creatius de l’artista des de la dècada de 1940 fins a l’actualitat, i il·lustra l’evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies.Imatge de la instal·lació You Are not Alone, de Susan Philipsz, i de l'exposició Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9. © Fundació Antoni Tàpies, 2015.

Et poden
Interessar
...