BannerFCC_Bonart

Notícies

Comencem les activitats a l’Espai 3r. Esquerra de CoEspai

Comencem les activitats a l’Espai 3r. Esquerra de CoEspai
marta-sentis-bonart-180x180La-Galeria-201602-recurs
bonart - girona - 12/02/15
Un dels objectius de CoEspai amb l’Espai 3r. Esquerra és generar intercanvis, experiències i crear un espai de relació que dinamitzi l’oferta cultural a Girona. Per aquesta raó aquest any 2015 a més a més del cicle expositiu i els cursos de formació s’aniran programant un seguit d’esdeveniments i xerrades, així com la convocatòria de la Beca Espai.

El dia 11 de febrer Laketània Tours i Ecowildlife varen presentar el catàleg “Viatges d’autor” i es va inaugurar l’exposició fotogràfica “Mirades del món” de Jose Luis Rivera que es podrà visitar fi ns al dia 4 de març. El dia 13 de febrer a les 18:30 h, Vicente Huedo ens presentarà el seu llibre “Cent maneres de dibuixar un arbre”. A la presentació es projectarà el vídeo que ha editat com acompanyament del llibre i ens parlarà sobre la seva experiència en la realització d’aquest projecte.

Per aquest segon any del projecte 3r. Esquerra, CoEspai ha obert convocatòria per la cessió d’un espai de creació a “Les Golfes” per a la producció d’un projecte que s’exposarà dins del cicle expositiu “Realitats Alterades”  comissariat per Rita Andreu que començarà al mes de març. Les persones interessades poden enviar els seus projectes fins al 21 d’abril al formulari web.

Et poden
Interessar
...