Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

Cort presenta la Setmana de Cultura Popular

Cort presenta la Setmana de Cultura Popular
El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, han presentat avui la programació de la Setmana de Cultura Popular que es realitzarà del 3 al 9 de novembre. 

La Setmana de Cultura Popular es complementa amb la programació mensual del cicle de Palma Folk i tallers diversos al Teatre Mar i Terra, el que genera un espai present durant tot l’any de debat, intercanvi i de mostra de les manifestacions de la cultura popular d’aquí i d’arreu.

La música popular i d’arrel serà la protagonista d'aquesta edició, on es pretén fer una revisió a trajectòries com la dels homenatjats d'enguany: Pep Rotger i Pep Toni Rubio, els Xeremiers de sa Calatrava, grans defensors de la dignitat de l’ofici del músic popular i persones claus en la recuperació, evolució i dignificació de les xeremies. 

Al mateix temps, la programació d’aquesta nova edició té com a finalitat reflexionar i debatre sobre el present i el futur la música popular local, a través d’unes jornades que també volen donar veu a totes les persones que mantenen viva la cultura popular i que la dinamitzen a través de la música.

D’altra banda, la Setmana de Cultura popular vol compartir idees i projectes amb iniciatives que posen en valor la cultura popular a altres territoris, com la Fira Mediterrània de Manresa o l’espai de Creació Le Silo (Occitània). Dues entitats amb les quals l’Ajuntament hi té un projecte en comú de l’Euroregió denominat La Passarel·la, que pretén acostar la creació local en música tradicional en els tres territoris. 
Nial nou-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...