FCC-Segell-banner4
La Fundació Vila Casas dóna a la vila una escultura de Salvador Juanpere

Notícies

La Fundació Vila Casas dóna a la vila una escultura de Salvador Juanpere

bonart sant cugat del vallès - 20/02/15
180x180 Banners-FERIARTE-Dthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El dia 25 de febrer, a les 13 h, a la Sala Ginesta, Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i Antoni Vila Casas, en nom i representació de la Fundació Privada Vila Casas, signaran un conveni de donació de l’obra escultòrica Socle des formes, de Salvador Juanpere (Vilaplana, Baix Camp, 1953), propietat de la Fundació, a la ciutat.

La Fundació Vila Casas, institució fundada l’any 1986 per l’empresari farmacèutic Antoni Vila Casas, és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu prioritari promocionar l’art contemporani català. En aquesta ocasió fa una donació de l’obra Socle des formes, d’acer corten, realitzada per Salvador Juanpere l’any 2012, a l’Ajuntament de Sant Cugat. L’obra es conservarà i s’exhibirà d’acord amb els protocols més adequats a la seva naturalesa, essent el Museu de Sant Cugat el responsable de vetllar pel seu estat de conservació.

La peça, a més, formarà part del Pla d'Escultura Pública de la ciutat, com a eina per apropar el conjunt de la ciutadania al fet escultòric i fer de la ciutat un referent en l’àmbit de l’escultura urbana.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells