FCC-Segell-banner4
Alejandra Glez presenta \

Exposicions

Alejandra Glez presenta "Alteritat" a l'espai d'art id.real

bonart madrid - 30/10/19
Impremta Pages - banner-180x178Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Fins al 25 de novembre, Alejandra Glez presenta Alteritat a l'espai d'art id.real. L'artista multidisciplinar proposa un recorregut per l'alteritat a través d'una recerca de la identitat que només existeix a través de l'oposició.

L'exposició compta amb 12 peces que aconsegueixen transmetre la relació dialèctica i complementària que s'origina entre dos signes «contraris», els quals es manifesten dins el llenguatge i la cultura en general. En aquest joc de representacions i metàfores no només trobem una comprensió intel·lectual del fenomen, sinó també un criteri sobre la diferència que s'articula des el somàtic.

El cos continua sent el mapa, l'espai on es tramen les inquietuds que estimulen la creació d'Alejandra. Només que ara es posa en funció d'un discurs que l'implica a la vegada que el desborda. L'obra exposada és un recorregut en diferents formats (videoartes, fotografies i instal·lació) i perspectives que permetrà als visitants sentir altres i viure la contraposició, tan constant en les nostres vides. Aquesta exposició marca l'inici d'una nova fase en l'espai d'art de id.real. L'aliança amb Art District permet agendar unes iniciatives més ambicioses i potenciar la relació art-disseny tan característica de l'estudi.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022