FCC-Segell-banner4
Telefónica i elBullifoundation seleccionen 10 joves per a elBulliLab

Notícies

Telefónica i elBullifoundation seleccionen 10 joves per a elBulliLab

bonart barcelona - 03/03/15
Impremta Pages - banner-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Telefónica, a través del programa Talentum Startups, i elBulliFoundation han iniciat a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el procés de selecció de deu joves universitaris de perfil tècnic i de comunicació que podran treballar, durant sis mesos, a elBulliLab.

El propi Ferran Adrià ha presentat el projecte abans d’iniciar-se la primera de les proves que serviran per  preseleccionar els candidats, procedents dels graus en els àmbits de les enginyeries, l’arquitectura i les ciències, i en Enginyeria Informàtica, Enginyeria Telemàtica i Enginyeria en Sistemes Audiovisuals, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques.

Els projectes que duran a terme estan alineats amb la innovació i l’actualitat. Així, un d’ells versarà sobre la cerca d’informació gastronòmica a Internet i les millors maneres de crear missatges al respecte per poder difondre per la Xarxa a través de les xarxes socials. Un altre consistirà en la investigació de bases de dades d’usuaris per tal que elBulliFoundation pugui dissenyar els millors canals de comunicació i organització dels “Bullinians”, la comunitat d’usuaris dels serveis oferts per la fundació d’Adrià. També es treballarà en el lèxic digital gastronòmic i en la millor forma de tractar-lo i presentar-lo, i en el disseny i confecció d’un sistema de generació de mapes conceptuals per desenvolupar tota classe de processos útils en els successius projectes d’elBulliFoundation.

Et poden
Interessar
...

817x68