FCC-Segell-banner4
Tristan Perich a la galeria Àngels

Exposicions

Tristan Perich a la galeria Àngels

bonart barcelona - 06/03/15
Gif_Viladot_180x180_2banner-elscatala-180x180px
La galeria ângels presenta de l'11 de març al 11 de maig, Tristan Perich: Sounding bits, mostra comissariada per Lluis Nacenta. La inauguració tindrà lloc l'11 de març a les 20 h.

Tristan Perich compagina a la seva obra les arts visuals i la música, i en ambdós camps pugna per fer visible i audible la interrelació del codi lògic amb la impressió sensorial. A mig camí entre la simplicitat de l'ordre matemàtic i la complexitat del món orgànic, els seus dibuixos i instal·lacions sonores fan visible i audible el procés de la seva pròpia realització. La peça Octave s'inclou a l'exposició en col·laboració amb el cicle Sampler Sèries de L'Auditori. Els Machine Drawings s'exposen per primera vegada a España.
Aquesta es la primer exposició indivual a Espanya de Tristan Perich que al 2013 va ser seleccionat para Soundings: primera gran exposició del MoMA sobre art sonor i en la qual es mostraven els treballs dels artistes contemporanis més innovadors treballant amb so. Els seus treballs anteriors també s'han presentat a Nova York  al Whitney Museum, PS.1/MoMA, The Kitchen o bitforms gallery, també ha exposat al Mass MoCA, North Adams o LABoral, Gijón i Festival Sonar, Barcelona, ??entre molts altres espais reconeguts pel seu treball amb art Multimèdia.


Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura