Banner 817x68 CAT

Exposicions

"The Pop-Up Royal Academy" a l'Acadèmia de BB.AA. de San Fernando

bonart Madrid - 09/03/15
\
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180-1
La Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid presenta The Pop-Up Royal Academy, exposició recull els treballs dels artistes i investigadors becats pel Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació a la Reial Acadèmia d'Espanya a Roma durant la promoció 2013-2014.

César Espada, comissari de l'exposició, proposava el següent repte als becaris: exposar no només obra sinó també objectes creats per ells per vendre a la botiga d'un museu. D'aquesta manera, se'ls va plantejar l'interrogant de com fer art a través d'un mitjà no artístic i sobretot quan el resultat dels objectes pot ser purament decoratiu o funcional. L'exposició és el resultat d'aquest dilema en què les obres conviuen amb els objectes de marxandatge que es poden comprar a la sortida de la mostra. Una reflexió sobre el valor de l'art, les estructures del mercat de l'art, la unicitat i l'autenticitat enfront de la mercaderia seriada.

The Pop-Up Royal Academy es compon de les obres realitzades per Jesús Herrera, Fernando Renes, Mar Hernández, Isabel Banal, Juancho Arregui, Arturo Franco, Ignacio G. Galán, Javier Rubín, Federico Pazos, Joaquín Secall, Alejandro Izquierdo, Javier Cardenete , Carmen Castañón, Jorge Tomás, Javier Moreno, Jorge Méndez, Aníbal Santaella, Miguel Oriola, Carlos Pazos i Giusseppe Vigolo.

L'exposició romandrà oberta fins al 5 d'abril.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68