1280x150CAT

Exposicions

"Expressió sense Pressió" a l’Espai Satan

\
bonart sant pere de riudebitlles - 09/03/15
Expressió sense Pressió, exposició organitzada per a HD Riudebitlles i l’Espai Satan, aplega el treball dels creadors Limbo & Werens.

L'exposició ens proposa un recorregut pel treball de Limbo i Werens, com a continuació de la titella del carrer Montserrat. L’Espai Satan, l’aparador d’un taller d’artista, presenta la instal·lació “Kill your tv”, i HD Riudebitlles, un hotel d’art i taller d’artista, recull un conjunt de dibuixos de Limbo i Werens, per separat.

“La nostra font d'inspiració –diuen els autors– en aquests moments són les nostres mans i la nostra força de veu tipogràfica, volem deixar clar que per nosaltres l'art en si mateix no és més que el moviment de les nostres mans en pintar i en parlar expressant-nos lliurement."

“Pintar grafits és la millor manera d’acostar l’art a tothom, de col·laborar fent del món un lloc més agradable, intentant contrarestar l’absurd pensament dels que prefereixen les ciutats grises, buides i sense vida. Introduir el grafit a les galereis d’art dóna un nou ventall de possibiltiats a l’art contemporani, enriquint-lo amb un nou llenguatge i una nova visió del món actual”. Aquest és el manifest dels creadors Limbo i Werens, que porten una llarga trajectòria en el món de l’art al carrer, i que en ocasió del tercer festival de titelles del Mitjó varen fer un primer grafit al municipi (carrer Montserrat).
Revistes_Banner_300x250Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...