Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Art Motile i Matadero Madrid presenten "AIR ARRAY"

Art Motile i Matadero Madrid presenten \
bonart madrid - 09/03/15
Art Motile i Matadero Madrid presenten AIR ARRAY, un programa de tres dies sobre mobilitat i residències per a artistes que consta de dues activitats: una trobada de residències artístiques de dos dies i un taller de mobilitat per a artistes d'un matí.
La trobada de residències artístiques serà un espai per a l'intercanvi d'experiències i coneixement on tots els assistents serem participants actius. Durant els dos dies que dura la trobada es treballarà col·lectivament diversos aspectes clau de l'àmbit de les residències artístiques a nivell local i internacional. El coneixement generat entre tots durant la trobada es recollirà posteriorment en una petita publicació digital accessible online i gratuïta.
Al taller de mobilitat per a artistes es facilitarà informació i orientarà als participants per trobar oportunitats en aquest àmbit. Alhora, es posarà sobre la taula des d'una perspectiva crítica reflexions entorn a aquells aspectes de la mobilitat i de les residències artístiques que afecten directament a l'artista com a professional. Més informació i programa.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90