FCC-Segell-banner4

Exposicions

La XIX Biennal d'Art Contemporani a l'Espai d'Art de la Passió

bonart olesa de montserrat - 09/03/15
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catBONART-180x180-Cervells
L'alcalde d'Olesa, Salvador Prat i la regidor Pilar Puidemon han inaugurat la XIX biennal d'Art Contemporani Català a Olesa de Montserrat. La mostra es pot visitar fins al 29 de març del 2015 a l'Espai d'Art de la Passió-Teatre La Passió.

Els artistes participants són: Albert Arribas i Forcada, nascut a Barcelona, viu a Blanes. Carles Azcón i Jutglà, nascut a Canberra –Austràlia-, viu a Cardedeu. Xiana Gómez i Díaz, nascuda a Lugo, viu a Barcelona. Sergio Mesa i Fernández, neix i viu a Manresa. Míriam Rialp i Bonet, neix i viu a Santa Coloma de Queralt, Irene Solà i Sáez, nascuda a Vic, viu a Malla. Bernat Soler i Mañé, neix i viu a Vilanova i la Geltrú i Ruth Sòria i Vidal, nascuda a Santa Coloma de Gramenet, viu a Badalona.

La Biennal d’Art Contemporani Català 2014 està organitzada per Canals-Galeria d’Art, amb la col·laboració del Museu i l’Ajuntament de Sant Cugat, de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el suport de la Generalitat de Catalunya i d’altres institucions públiques i privades.

A la imatge, obra de Xiana Gómez i Díaz.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68