MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Museu Marítim: "Catalunya ciutat(s)", una revisió al fet urbà

Museu Marítim: \
bonart barcelona - 17/03/15
El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, va inaugurar al Museu Marítim de Barcelona l’exposició Catalunya ciutat(s), que ha organitzat el departament i que es podrà veure fins al 26 d’abril.

Catalunya ciutat(s) fa una revisió del desplegament del fet urbà al nostre país des del Noucentisme fins a l’actualitat. A la mostra es barreja tant l’art com l’urbanisme a través d’obres, en diferents suports, d’artistes com ara Perejaume, Marcel·lí Antúnez, Yurian Quintanas o Joan Fontcuberta, entre d’altres.

L’exposició, que ocupa prop de 600 metres quadrats, s’estructura en quatre àmbits: El somni noucentista, Catalunya ciutats, Llums i ombres de la modernitat Un nou paradigma.

Inclosa en els actes del centenari de la Mancomunitat i del Tricentenari de Catalunya-1714, la mostra està comissariada per l’arquitecte Roger Subirà i té la sotscuradoria del paisatgista Joan Nogué, el crític d’art i director de Bonart, Ricard Planas, i del també arquitecte Fernando Marzá.

Paral·lelament a aquesta mostra, s’ha organitzat un cicle de debats sobre arquitectura, ciutat i territori, que se celebraran fins al mes de març en diversos espais culturals de Barcelona.
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...