Expo Josep Coll 2022 baner
Vesna Z. Mimiça presenta una reflexió sobre el silenci a Fran Reus

Exposicions

Vesna Z. Mimiça presenta una reflexió sobre el silenci a Fran Reus

Ana Ferrero (*) palma - 20/03/15
Impremta Pages - banner-180x1782Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
La galeria Fran Reus del carrer Concepció, 6 de Palma acull fins els 9 d’abril una exposició de l’artista xilena Vesna Z. Mimiça (Vezomi); una vertadera reflexió poètica sobre el silenci. Com es pot capturar el silenci en una imatge? Com pot un artista traslladar de forma plàstica un concepte tan abstracte? En aquesta mostra integrada per pintures i una vídeo instal·lació on els textos que acompanyen les obres doten de consistència al conjunt, l’artista aconsegueix representar amb metàfores visuals la presència i la força del silenci.

“Hi ha tant de renou allà fora que fins i tot l’excés de color em va resultar sorollós; poc a poc vaig anar cobrint els colors de les teles amb pintura blanca i em va semblar que el silenci s’apoderava de la meva obra”

L’artista, autora també dels escrits que acompanyen la mostra, ens convida a gaudir de les seves obres sense qüestionar-nos sobre el significat de les mateixes i sense intentar endevinar les seves intencions creatives; és una pintura per contemplar i veure, per gaudir en definitiva del plaer estètic que ens brinden les seves composicions que parlen directament als sentits.

(*) Ciceró dArt

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat