FCC-Segell-banner4
Exposició de fotografies de Jaume Felipe a l\'Espai Satan

Exposicions

Exposició de fotografies de Jaume Felipe a l'Espai Satan

Banner-Flama-180x180px_v1-espBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Del 8 de novembre al 7 de desembre de 2019, l'Espai Satan HD de Riudebitlles acull l'exposició Imperfeccions del fotògraf Jaume Felipe.

Les fotografies no només han de reflectir una imatge perfecta, sinó que han de ser tècnicament perfectes; només així la mirada de l’espectador es pot concentrar en allò que mostren, sense distraccions.

Però de la mateixa manera que el que mostren moltes vegades és una construcció artificial del que és real, un reflex de la vida perfecta que no existeix, la fotografia analògica tècnicament perfecta tampoc existeix: pols, ratlles, accidents, i el pas del temps formen part de la fotografia física.

Sovint amagades de la mirada pública, és hora de mostrar-les sense vergonya.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021