970x250_appec2021
\

Exposicions

"Empremtes de l'habitar" d'Anna Llimós a la Fundació Felícia Fuster

bonart barcelona - 23/04/15
Peral_Banner-Bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
La Fundació Felícia Fuster  inaugura de l'exposició  d'Anna LlimósEmpremtes de l'habitar, el  dia 29 d'abril a les 19.30 h. 

Anna Llimós és una jove artista de 26 anys que ha desenvolupat un treball de gran sensibilitat, fruit de l’ajut que va rebre de la Fundació Felícia Fuster l’any 2013 en la seva convocatòria per a Joves creadors visuals.


L’eix vertebrador al voltant del qual s’estructura Empremtes de l’habitar és la manera com els objectes quotidians tendeixen a caure en l’oblit dins dels espais privats. “Trobo que en aquests objectes s’hi amaga una via de representació del pas del temps”, explica Llimós que remarca el que deia Walter Benjamin:“Els dota d’una aura especial que no deixa que ens en separem. D’alguna manera s’acaben convertint en la materialitat dels records, dels moments que ja no podrem tornar a atrapar”. Benjamin afirma: “Habitar és deixar empremtes”, i és precisament aquest consum de l’habitar, el desgast dels espais i els objectes, el que Anna Llimós posa en el punt de mira amb Empremtes de l’habitar.

L’exposició romandrà oberta fins al 30 de juny.

 

Et poden
Interessar
...