SAC-Bonart-817x88

Exposicions

El Casal Son Tugores inaugura "Land_Escape" de Natasha Lébedeva

bonart Alaró - 23/04/15
El Casal Son Tugores inaugura \
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxEmociona't_Banner_180x178_3
El Casal Son Tugores inaugura el 4 d'abril, Land_Escape de Natasha Lébedeva (Sant Petersburg, 1975). L'artista presenta una sèrie de fotografies amb les quals mostra la seva personal percepció del paisatge amb el qual conviu dia a dia des que va trobar a Alaró la seva residència habitual, atrapada potser per aquest entorn natural únic. L'exposició es podrà visitar fins al 13 de juny del 2015.

Des de fa anys aquesta captivació s'ha traduït en la necessitat de captar innombrables imatges fotogràfiques per retre homenatge al paisatge, inspirada per la pròpia naturalesa, així com per alguns dels paisatgistes russos més reconeguts com Roerich o Levitan (admirats des de la infància).

Lébedeva, mostra amb Land_Escape com el llenguatge fotogràfic pot transformar-se en pictòric, sempre fidel als seus processos creatius i tècnics.

L'artista narra com aquest paisatge es transforma amb els canvis d'estació. L'hivern, primavera, estiu i tardor, queden atrapats en la mateixa superfície, a les mans de Lébedeva. Són certament paisatges reals portats fins al límit de la irrealitat.

Land_Escape és la reivindicació del paisatge com a gènere necessari al llarg de tota la història de l'art. Una oportunitat única d'experimentar el paisatge en tota la seva esplendor permetent a l'espectador "escapar" de la realitat sense la necessitat d'abandonar-la.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2