BANNERS BONART_1280x150

‘New’ d’Eduard Novellas al MAC de Mataró

‘New’ d’Eduard Novellas al MAC de Mataró
bonart mataró - 07/11/19

New és fruit de l’evolució vital d’Eduard Novellas. Un camí que recorre a través de la serigrafia per mostrar-nos les seves reflexions a l’entorn de la forma, el color, l’experimentació… en definitiva, la creació.

Mitjançant el procés d’estampació, les obres que conformen aquesta exposició són imatges minimalistes que conviden a meditar sobre els processos de canvi i l’acceptació d’aquests. Són també experiències empíriques que l’artista realitza a partir de diverses teories associades amb el color i les sensacions, amb un nou llenguatge que ens interpel·la a través de l’obra impresa.

El treball és el resultat d’un exercici intel·lectual amb el que juguen i alhora s’equilibren l’atzar i les decisions. Però és també una mirada interior que vol obrir-se a l’espectador despullant-se de tot allò que no necessita. I és que un nou inici comença per allò senzill que va nodrint-se amb el temps de l’aprenentatge i de la casualitat, del que han dit i del que encara està per dir. I sobretot del misteri per descobrir fins on som capaços d’arriscar-nos a provar i aprendre de nou a mirar i a pensar.

Aquesta exposició és una producció de M|A|C Mataró Art Contemporani i La Destil·leria, Espai Cultural.

A la imatge, detall d'una peça d'Eduard Novellas.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021banner

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90