Expo Josep Coll 2022 baner
Jaume Rocamora exposa a la biblioteca de la Universitat

Exposicions

Jaume Rocamora exposa a la biblioteca de la Universitat

bonart nantes - 27/04/15
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021180x180
El 2 d’abril a les 18 h. tindrà lloc la inauguració de l’exposició Rocamora, una forma de diàleg collages i dibuixos a la Biblioteca de la Universitat de Ciències i Tècniques del Campus "Michelet - Lombarderie" a Nantes, en presència de l’artista. La seva obra serà presentada per Bernard Fauchille, director honorari dels Museus de Montbéliard i Cholet. Claude Jouault, artista de Nantes que treballa en el camp de l'abstracció geomètrica en farà una lectura aproximativa.

El dia 27 d'abril, amb motiu de la mostra Rocamora, una forma de diàleg, Jenny Boucard (historiador de les matemàtiques) justificarà i presentarà a la vegada, la relació de l'art geomètric i les matemàtiques aleatòries al segle XIX. Aquesta intervenció tindrà lloc a les 17 hores, a la sala de projeccions de la biblioteca.

El dia 12 de maig, l'exposició de Jaume Rocamora, serà instal·lada als espais culturals de la BU Salut. El mes d'octubre, també serà presentada a la BU de Tecnologia de la Universitat (Polytech'Nantes).

En aquest moment es gestionen altres possibles presències expositives per Nantes, promogudes per la Universitat, baix la responsabilitat de Michel Ruchaud coordinador d'aquesta mostra itinerant per la ciutat.

Et poden
Interessar
...

817x68