M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Quelic Berga presenta \

Exposicions

Quelic Berga presenta "iAm" a l'Espai 3er. Esquerra de CoEspai

bonart girona - 27/04/15
Eude, genericEKHO_banner180x180
Segueix l’activitat a l’Espai 3er. Esquerra. El 21 d’abril va finalitzar el termini de presentació de la Beca Espai i durant aquesta setmana el jurat format per Rita Andreu (Comissària del cicle “Realitats Alterades”), Azahara Cerezo (Artista i comissària del cicle 2014), Lluïsa Faxedas (Professora de la Universitat de Girona), Joan Mateu (Artista) i Pierre d.La (Artista), decidirà el projecte guanyador de la beca. El nom de la persona seleccionada es publicarà al web i a les xarxes socials el dia 30 d’abril. El mateix 30 d’abril a les 19:30 h a l’espai 3er. Esquerra de CoEspai s’inaugura la segona exposició del cicle “Realitats Alterades”, Quelic Berga ens presenta “iAm”. “iAm” és un projecte que combina la creació audiovisual i el desenvolupament d’un software específic amb la voluntat d’obrir una reflexió al voltant de les noves tecnologies i de com aquestes configuren nous mons i alteren la nostra percepció de la realitat.

El projecte parteix de l’enregistrament d’un total de 123 plans diferents i del desenvolupament d’un software capaç de combinar-los de manera aleatòria però mantenint sempre una estructura lògica. D’aquesta manera genera, quan l’espectador hi intervé, clips audiovisuals en temps real sempre originals. Les narratives que es creen remeten a la nostra quotidianitat i posen en evidència la tensió que s’estableix entre vida real i vida digital.

En aquest sentit, el treball que ens presenta l’artista comparteix inquietuds i qüestionaments presents a bona part dels projectes que conformen el seu corpus artístic; l’aproximació crítica a l’ús i abús de les noves tecnologies, la utilització reiterada d’un patró concret que possibilita la comprensió d’una idea global, la idea d’una certa dissolució del concepte d’autoria, i la reflexió entorn de l’addició a les noves tecnologies i als mecanismes de poder i control social que aquestes desenvolupen són algunes de les idees que podem rastrejar al llarg de la seva trajectòria artística.

Es podrà visitar de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 16 a 19 h fins al 11 de juny.

Et poden
Interessar
...