FCC-Segell-banner4
Cinema i música fets per dones a la 1ª edició d\'ÀFRICA on! a La Casa Encendida

Notícies

Cinema i música fets per dones a la 1ª edició d'ÀFRICA on! a La Casa Encendida

180x180Impremta Pages - banner-180x178
Del 12 al 20 de novembre de 2019, tindrà lloc la primera edició d'Àfrica on!, a La Casa Encendida, de Madrid.

ÁFRICA on! és un projecte cultural pioner a Espanya que vincula la investigació acadèmica amb la divulgació de les expressions artístiques que tenen lloc tant a l'Àfrica com a les seves diàspores. Cada estació el projecte activa una disciplina artística diferent per mostrar les realitats africanes des d'una mirada crítica i creativa.

La primera edició de tardor se centra en el cinema i, sota un prisma feminista, projecta tres pel·lícules sobre temes que creuen la vida de les dones –les relacions familiars, la parella, la feina- dirigides per realitzadores de punts tan diversos del continent com Níger, Burkina Faso o Sudàfrica.

L'artista i activista Aline Frazão tanca la programació amb un concert on presenta Dentro da Chuva, el seu últim treball que uneix jazz, bossa nova, la música caboverdiana, la música popular i el fado.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura