M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Exposició col·lectiva al Museu de la Terrissa de Quart

Exposicions

Exposició col·lectiva al Museu de la Terrissa de Quart

Nial nou-180x178Baner_Claramunt_Bonart_360x356
Del 9 de novembre al 15 de desembre de 2019, fruit de la col·laboració entre el Museu de la Terrissa de Quart i l’Associació Ceramistes de Catalunya, es presenta una nova mostra de ceràmica contemporània de socis de l’ACC, a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart. Criatures és el títol d’aquesta exposició, punt en comú de totes les peces que es presenten.

L’Ondina Oliva presenta una obra figurativa, amb una tècnica molt texturada plena d’expressivitat. Els acabats amb tècniques de cocció experimentals amb llenya i sulfats, que utilitza sovint a la seva obra, donen uns matisos irregulars amb tons vermellosos i grisos d’òxid i foc que potencia la força de les peces.

L’Anna Ferrer, amb els seus éssers abstractes, és el contrapunt, tant en contingut com amb tècnica. Utilitza línies geomètriques, superfícies suaus amb esmalts de tons clars i homogenis per crear aquestes criatures una mica ambigües. És un estímul per a la imaginació, el diàleg amb l’espectador està servit.

L’obra que presenta la Leo Sánchez és més conceptual. La forma ovoïdal està present en la majoria de les peces com a símbol de vida. Utilitza  diferents tècniques en un format gran o conjunts de peces per transmetre conceptes i vivències universals inherents a tots el éssers, com la gestació, la mare o la lluita per la vida.

Et poden
Interessar
...