banner-elscatala-817x88px
La V edició de Photon Festival

Notícies

La V edició de Photon Festival

bonart valència - 07/05/15
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Photon Festival presenta la V edició amb el compromís ferm de continuar defensant una professió tan necessària per a la societat com el periodisme.

Photon Festival ofereix una programació excepcional amb sis exposicions en un circuit expositiu amb cinc espais a la ciutat de València.

El claustre Centre Cultural La Nau mostra l'exposició col·lectiva sobre la Umbrella Revolution de Hong Kong, amb un plantejament expositiu innovador en què s'han instal·lat sistemes de bastides metàl·liques de quatre metres d'altura dels quals pengen les imatges. A més, la Sala Oberta acull l'exposició Future Plans, d'Álvaro Laiz i David Rengel, que aborda des d'un punt de vista propositiu el segrest de nens soldat a Uganda que han estat rescatats i plantegen els seus plans de futur.

L'IVAM mostra l'exposició Ébola, de Daniel Berehulak, guanyador del premi Pulitzer 2015 per la seva cobertura de l'epidèmia a l'Àfrica Occidental.

La llibreria Railowsky acull l'exposició Passport to life de Jürgen Schadeberg, autor de l'emblemàtica imatge de Nelson Mandela a la presó de Robben Island on va estar pres 18 anys. Schadeberg va cobrir l'apartheid a Sud-àfrica des de 1952 i va fotografiar a Mandela durant sis dècades.

L'Espai d'Art Fotogràfic exposa Working far away d'Irving Villegas, guanyador de la Beca PhotOn 2014. El seu treball ens apropa a la realitat dels temporers agrícoles que han d'abandonar les seves famílies per buscar feina per Europa.

A més, Photon ofereix conferències, projeccions nocturnes, cicle de cinema, visionat de portfolis i una taula rodona sobre el "Associacionisme i cooperativisme com a sortida laboral en els mitjans de comunicació".

Et poden
Interessar
...

banner-pablito