JP_Bonart-1280x150px-Online-

Convocatòries

El Premi Lluís Carulla 2020 dóna ales als projectes culturals transformadors

El Premi Lluís Carulla 2020 dóna ales als projectes culturals transformadors
bonart barcelona - 07/11/19

Arriba la 4a edició del Premi Lluís Carulla, un premi biennal que té com a principal objectiu estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana. La Fundació Carulla convida als creadors culturals del nostre país a presentar iniciatives que, des de la cultura, ofereixin respostes als reptes de present i futur de la societat catalana. La convocatòria de presentació de projectes s’obrirà el pròxim 9 de desembre i les bases completes del guardó ja es poden consultar al web.

Les idees i projectes culturals presentats han de tenir una clara vocació transformadora, de naturalesa cultural a més d'incorporar el vessant artístic. Així doncs, les iniciatives poden girar entorn la música, les arts plàstiques i audiovisuals, la literatura i propostes multidisciplinàries, entre d'altres, i emmarcar-se en àmbits com el de l’educació, les ciències, la tecnologia, la mediació i gestió cultural...

Cal que les idees proposades siguin inèdites i els projectes es trobin en una fase inicial de desenvolupament o plantegin un salt qualitatiu.

Al Premi Lluís Carulla 2020 hi poden optar des de particulars, organitzacions i entitats sense ànim de lucre, i el període d'inscripció és del 9 de desembre de 2019 al 2 de febrer 2020. Els guardonats es donaran a conèixer a mitjans de novembre de l’any que ve.

DP_Bonart-180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px