canal-mnactec-1280-150

Notícies

La relació art contemporani/espiritualitat de Bill Viola al MEV

La relació art contemporani/espiritualitat de Bill Viola al MEV

El Museu Episcopal de Vic (MEV) acull, fins al 5 de gener de 2020, una obra de Bill Viola, un dels artistes més destacats del panorama artístic internacional i un dels pares del videoart.

El MEV és un dels cinc equipaments culturals catalans que acullen una obra de l’artista nord-americà, complementant l’exposició dedicada a la seva trajectòria Miralls de l’invisible, que es pot veure a La Pedrera. Coincidint amb la instal·lació de «Visitation» a la sala 5 del museu, el MEV i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic organitzen el divendres 15 de novembre de 2019 la jornada «Quan Art i Tecnologia dansen en l’espiritualitat». La jornada compta amb la col·laboració d’ACVIC. Centre d’Arts ContemporàniesEASD Escola d’Art i Superior de Disseny de VicL’Albergueria i laUniversitat de Vic.

Bill Viola és un referent mundial del videoart però també de l’expressió dels sentiments i la condició humana a través de la tecnologia audiovisual. En la jornada diversos professionals analitzaran des de la seva òptica particular el treball de Viola amb l’objectiu d’oferir-ne una visió polièdrica.

Els ponents seran Llucià Homs, consultor cultural i comissari de l’exposició Bill Viola. Miralls de l’Invisible, el Dr. Bert M. Daelemans S.J., doctor en Teologia i professor de la Universidad Pontifícia Comillas de Madrid i la Dra. Lourdes Cirlot, catedràtica d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona. La jornada es tancarà amb una taula rodona.

banner-oro-180x180-geneImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal