BONART_1280x150

Exposicions

La col·lecció de María José Fuster s'exposa al Centre Aragonès

La col·lecció de María José Fuster s\'exposa al Centre Aragonès
bonart barcelona - 12/05/15
El Centre Aragonès presenta una selecció de les obres de la col·leccionista aragonesa María José Fuster. L'exposició reuneix una selecció de la seva extensa col·lecció de oueres, formada per  més de 7.000 peces i que és la més gran d'Europa.
La mostra, que es podrà visitar gratuïtament fins el proper dimarts 19 al Centre Aragonès de Barcelona (Carrer de Joaquín Costa, 68), es compon de oueres procedents de països tan remots com Xile o Madagascar i de materials tan diversos com la porcellana, el vidre, el metall o la fusta.
La compilació de Maria José és producte de més de 60 anys de col·leccionisme; la primera d'elles la va "adquirir" amb només cinc anys i era propietat de la seva àvia fins que, atreta per la seva bellesa, la petita va decidir emportar-se a casa. A partir d'aquí nombrosos viatges i regals de familiars i amics, han anat incrementant la col·lecció amb peces de tot tipus, totes elles singulars.
L'exposició, que es pot visitar fins al 19 de maig, ja ha passat per Brussel·les i Campo (Pirineu Aragonès) i viatjarà durant aquest any a ciutats com Monzón i Madrid.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px