FCC-Segell-banner4
Les albades de Carles Duarte al Museu de l\'Estampació

Exposicions

Les albades de Carles Duarte al Museu de l'Estampació

Impremta Pages - banner-180x178Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat


El dia 10 de novembre, a les 12h, s’inaugura l’exposició itinerant Quadern d’albades, de fotografies de Carles Duarte al Museu de l’Estampació de Premià de Mar (Juan XXIII, 2-8). L'exposició podrà veure's fins el 19 de gener de 2020.En aquesta exposició descobrim la faceta com a fotògraf del poeta i lingüista Carles Duarte, sobretot des del vessant del paisatge, però no el més habitual, sinó el de la representació de les albades, o sigui, el temps que transcorre des de l'aparició de l´alba fins que surt el sol.


Des de dues talaies d’excepció de Barcelona i l’Escala l’artista ha fotografiat, pacientment, aquest moment del dia, tan ric i divers en cromatisme. Duarte, de fet, és un gran observador del cel, ja que passa hores contemplant-lo, ja sigui a ull nu o a través de les lents dels seus telescopis. Així es manifesta, també, en els poemes que acompanyen l’exposició.


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88