FCC-Segell-banner4

Notícies

La Fundació Botín busca a quinze professionals per formar part de "Sol LeWitt: 17 Wall Drawings"

bonart santander - 13/05/15
Impremta Pages - banner-180x178180x180
La Fundació Botín busca a quinze professionals "amb experiència artística" per recrear a la seva sala d'exposicions dels disset dibuixos que formaran part de la mostra Sol LeWitt: 17 Wall Drawings 1970-2015, la mostra més rellevant a Espanya dedicada al treball mural del considerat pare de l'art conceptual.

Els treballs d'execució d'aquestes obres d'art, que es duran a terme entre el 8 de juny i el 16 de juliol, són dirigits per quatre assistents propers al Estate de Sol Lewitt i a la Yale University Art Gallery, que viatjaran a Santander.

La mostra, que tindrà lloc del 18 de juliol al 10 de gener de 2016, a la sala d'exposicions de la Fundació Botín, inclou disset dibuixos realitzats per l'artista entre 1970 i 2015. Setze d'ells són inèdits a Espanya i la majoria no han estat exposats de nou després de la seva primera execució fa més de vint anys. A més, un d'ells -Wall Drawing 7A- serà portat a terme per primera vegada en aquesta mostra.

Els candidats per formar part de l'equip que recrearà l'obra de LeWitt hauran de ser "persones que han finalitzat els estudis o estan treballant com a artistes, amb coneixements bàsics de belles arts i dels materials" o "persones que, sense haver finalitzat els estudis en Belles Arts, posseeixin coneixements artístics i tinguin interès en l'obra de LeWitt ".

Els treballs d'instal·lació es desenvoluparan aproximadament durant sis setmanes -del 8 de juny al 16 de juliol- de dilluns a dissabte, en jornades de vuit hores diàries. A més, les tasques d'execució de l'obra de Sol LeWitt estaran remunerades amb 1.200 euros i un certificat acreditatiu de la participació en el projecte.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner