Expo Josep Coll 2022 baner
21a edició del Taller Picasso a càrrec d\'Eugenio Ampudia

Notícies

21a edició del Taller Picasso a càrrec d'Eugenio Ampudia

bonart la corunya - 13/05/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC) convoca la 21a edició del Taller Picasso que, en aquesta ocasió, serà impartit pel prestigiós artista Eugenio Ampudia, i es desenvoluparà del 15 al 19 de juny del 2015 a la Corunya.

Sota el títol Un corrent d'aire, el curs vol aprofitar el procés grupal del taller per generar un intercanvi d'idees al voltant d'obres en procés.

El Taller Picasso, posat en marxa el 1995, pretén establir una via de diàleg entre artistes gallecs i artistes espanyols de referència en el panorama creatiu contemporani, elevant al mateix temps el nivell tècnic i teòric dels joves creadors. Durant vint edicions, mestres de les arts plàstiques i de la música com Carlos León, Chillida, Arroyo, Rafael Canogar, Daniel Canogar o David del Puerto han impartit aquest taller, una experiència de formació i intercanvi cultural pionera a Espanya.

El MAC va inaugurar el passat 5 de març l'exposició Un corrent d'aire, que inclou diverses de les instal·lacions i peces de vídeo art més representatives i reivindicatives dels últims anys de la trajectòria d'un dels grans noms de l'art contemporani espanyol, Eugenio Ampudia (Valladolid, 1958).

La mostra, que estarà oberta al públic fins al pròxim 21 de juny, recull instal·lacions tan variades com fascinants, entre les que destaquen Prado Gp, on aquest emblemàtic museu és el circuit d'una cursa de motos trepidant, o l'obra Les paraules són massa concretes, on l'artista acosta l'espectador als llibres a través d'retroprojeccions amb imatges en moviment en els lloms d'aquests.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito