banner-1280x150-gene

Notícies

Campanya solidària "Minions in Art"

Campanya solidària \
bonart madrid - 19/05/15

Els Minions protagonitzen  la campanya solidària Minions in Art, una acció d'Universal Pictures International Spain a favor d'UNICEF Comitè Espanyol. Les dues entitats s'uneixen per treballar conjuntament amb l'objectiu de recaptar fons per a la iniciativa 'Escoles per Àfrica', impulsada per UNICEF i les fundacions Nelson Mandela i Peter Krämer.

Minions in Art té com a eix central la creació d'obres úniques per part de reconegudes personalitats de la vida cultural espanyola que es mostraran en una exposició pública als carrers de Madrid entre els dies 16 i 22 de juny, i per les que es podrà licitar en una subhasta solidària en línia a eBay, la plataforma global de compravenda, des del mateix dia 16 i fins al 25 de juny.

Aquest projecte compta amb la col·laboració d'actors com Dani Rovira, Penélope Cruz, Santi Millán, Julián López, José Coronado o Nicolás Coronado; la blocaire i dissenyadora Miranda Makaroff; directors de cinema com Pedro Almodóvar, o Fernando Trueba; dissenyadors i artistes de la talla de David Delfín, Juanjo Oliva, Roberto Verino, Javier Mariscal, Modesto Lomba, Úrsula Mascaró, Aitor Saraiba, Paula Bonet, o Antonio de Felipe. A més, cantants com Xuso Jones i David DeMaría, o esportistes d'elit com Mario Suárez, no han volgut perdre l'oportunitat de participar en aquest acte solidari.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px