DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

"Expresionando, 3" d'Agustín de Córdoba a l'Hotel Eurostars Ciudad

\
bonart la corunya - 19/05/15
Del 22 de maig al 24 de juliol l'Hotel Eurostars Ciudad de La Corunya acull l'exposició Expresionando, 3 de l'artista Agustín de Córdoba.

L'estil d'Agustín de Córdoba forma part del realisme amb una clara evolució cap a l'expressionisme figuratiu i abstracte, dominant amb pinzellada solta i gran creativitat. En paraules del crític d'art Fernando Castro Flórez, l'artista "es lliura a la pintura amb passió i honestedat, completament aliè a les modes. La seva pintura, que ve a sotmetre al terme de expresionando, beu de la tradició de l'informalisme. Amb una manifesta passió cromàtica i una ?tendencia al estripat, Agustín de Córdoba porta anys buscant un entorn en el qual puguem reconèixer-nos a nosaltres mateixos com a éssers contradictoris ". ??

Dibuixant, pintor, fotògraf i creatiu, Agustín de Córdoba(Plasencia, 1956) té presència en infinitat de galeries, museus i organismes oficials. Entre aquests últims destaquen el Museu de Belles Arts Claudio Lleó Sempere de Buenos Aires o el Museu d'Art Contemporani Mazatlán de Mèxic DF Així mateix, diverses de les seves obres pertanyen a col·leccions privades de Nova York, Londres, Hiroshima i Sud-àfrica.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90