BannerFCC_Bonart

Exposicions

L'estudi femení i vermell d'Alamà a la Galeria El Claustre

L\'estudi femení i vermell d\'Alamà a la Galeria El Claustre
Nial nou-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Del 15 al 30 de novembre de 2019, la Galeria El Claustre, al carrer Nou, 10, de Girona, acull l'exposició Red Studio de l'artista Alamà.

Jordi Díaz Alamà (Granollers, 1986), fundador i director de la Barcelona Academy of Art, vol recuperar els valors i els programes docents de les antigues acadèmies artístiques del segle XIX.

La tècnica pictòrica combinada amb la visió personal de la feminitat fan d'aquest artista un talent davant del qual cal aturar-se. Ens els llenços d'Alamà s'hi endevina un bagatge cultural i literari que l'espectador faria bé de compartir. Un luxe per als sentits.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...