FCC-Segell-banner4
Seminari de ceràmica FEM a l\'Aula de Ceràmica

Notícies

Seminari de ceràmica FEM a l'Aula de Ceràmica

LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180


Inspirant-se en formes i simbologies de pobles llatinoamericans, es crearan personatges en petit format, resignificant el FEM., el femení des de les nostres experiències contemporànies.


Es partirà de l'observació d'imatges per donar pas a la creació de personatges que es nodreixen de trets i símbols de peces ceràmiques, com també d'elements autobiogràfics de cada participant.


A través de la tècnica del modelat, s'abordarà la creació de l'expressió, la postura i el gest en la figura i s'aplicaran esgrafiats per posar textura i dibuix a la superfície.


El seminari tindrà lloc a l'Aula de Ceràmica del Vendrell (La Rambla, 24) els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 de la mà de Vero Córdoba.




Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68