FCC-Segell-banner4
La sisena temporada de “Jocs de trons” es rodarà a Girona

Notícies

La sisena temporada de “Jocs de trons” es rodarà a Girona

bonart girona - 03/06/15
Impremta Pages - banner-180x178Gif_Viladot_180x180_2
La ciutat de Girona serà l’escenari de la sisena temporada de la sèrie de televisió Joc de trons, una de les propostes televisives que compta actualment amb més seguidors arreu del món. El canal de televisió nord-americà HBO ho ha confirmat avui dia 3 de maig del 2015 en un comunicat oficial emès mitjançant la cadena Canal Plus, que és la que té els drets d’emissió de la sèrie al nostre país. Encara no s’han desvelat detalls del rodatge a la ciutat i des de Canal Plus només s’ha informat que la sisena temporada de la sèrie es rodarà també en altres localitats com Peñíscola.

L’alcalde en funcions de Girona, Carles Puigdemont, ha manifestat que es tracta d’una “magnífica oportunitat per posicionar la ciutat al món”, ja que es tracta d’una sèrie que s’ha convertit en un autèntic fenomen mediàtic des de la seva estrena, el 2011. “Girona està de moda i que productors nord-americans i anglesos hagin escollit la nostra ciutat per ser l’escenari dels capítols de la nova temporada d’una de les sèries de més èxit dels últims anys arreu del món ho corrobora encara més”, ha afegit Puigdemont.

Game of Thrones (títol original en anglès de la sèrie) està basada en la sèrie de novel·les Cançó de gel i foc, de l’escriptor nord-americà George R. R. Martin.  La sèrie ha estat reconeguda per la crítica i ha estat guardonada amb Globus d’Or i 14 Premis Emmy. Joc de trons s’ha convertit també en l’estrena més vista d’una sèrie de ficció a Canal Plus.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-