banner-1280x150-gene

Exposicions

Marta Ballvé presenta la seva primera exposició individual a La GaLeRia

Marta Ballvé presenta la seva primera exposició individual a La GaLeRia
bonart sant cugat del vallès - 12/11/19

A partir del proper 15 de novembre l’artista santcugatenca Marta Ballvé presenta la seva primera exposició individual a La GaLeRia. S’hi podran veure una trentena de quadres en diferents formats així com diverses escultures.

Espai per al silenci és la darrera mostra de tot un seguit que ha dedicat al silenci -Teixir el silenci (2017), Elogi al silenci (2018), La forma del silenci (2019)- motiu que ha fet servir com a via d’estímul per obrir els ulls a realitats diverses i amb el desig de crear un diàleg entre obra i espectador. 

Per aquest camí ha arribat a concebre un llenguatge molt personal, esquemàtic, amb components figuratius d’arrels ètniques, presència de signes, símbols, lletres,... Empra una tècnica de pintura molt matèrica, de textures gruixudes i elements de collage, amb una paleta de colors sobris i molt elegants. Tot plegat aconsegueix una atmosfera d’assossec que convida a instal·lar-s’hi. 

Marta Ballvé (Barcelona, 1965) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i va cursar els estudis de disseny gràfic a l’Escola Elisava. Ha participat en nombroses exposicions tant individuals com col·lectives. Comença a exhibir les seves obres l’any 1994 en una mostra individual a Barcelona, i a partir d’aquí exposa a diferents sales com l’espai d’art contemporani Via 59 i al Centro Cultural Nicolás Salmerón, de Madrid; la Galeria Antiga Fàbrica Noguera, de Beseit (Terol); la Galeria Cetrés, Marga Sennacheribbo i Manifiesto Barcelona Galeria, de Barcelona, així com a diverses galeries de Sant Cugat del Vallès. Ha estat seleccionada en diversos premis.

A la imatge, detall d'una peça de Marta Ballvé.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal