970x250_appec2021
El Museu de la Vida Rural projecta un documental sobre la comarca de la Terra Alta

Notícies

El Museu de la Vida Rural projecta un documental sobre la comarca de la Terra Alta

bonart l'espluga de francolí - 10/06/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
El 12 de juny, a les 18,30h, es projecta al Museu de la Vida Rural (carretera de Montblanc, L'Espluga de Francolí) el documental El moment, un viatge a la terra del cerç, d’Elisenda Trilla.

L’acte inaugurarà la segona edició del cicle de debats Visions 5.1, que organitza l’Associació La Conca 5.1 amb la col·laboració de l’Associació dels Amics del Castell de Barberà de la Conca.

Com ja va fer al seu documental Interior de paisatge, que tractava del paisatge i la gent del Priorat, Trilla se centra a El moment, un viatge a la terra del cerç en la societat i el vi a la comarca de la Terra Alta. Després de la projecció del documental hi haurà un debat sobre les diferències i les semblances entre la Terra Alta i la Conca de Barberà

Seran presents en la projecció del documental i en el posterior debat, la directora del documental, Elisenda Trilla; Oriol Pérez de Tudela, un dels protagonistes de la producció; el president dels Amics del Castell de Barberà de la Conca, Carles Bertran; i el viticultor Anton Castellà, soci del celler Gatzara.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig