banner-elscatala-817x88px
Martí Peran reflexiona sobre la hiperactivitat fatigosa a la Fabra i Coats

Exposicions

Martí Peran reflexiona sobre la hiperactivitat fatigosa a la Fabra i Coats

bonart barcelona - 10/06/15
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaEude, generic
El 12 de juny, a les 19,30h, s'inaugura Indisposició General. Assaig sobre la fatiga, del comissari Martí Peran al Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani (carrer Sant Adrià, 20, Barcelona).

La mostra, que ocupa 3 sales del centre, reflexiona al voltant del concepte de la hiperactivitat fatigosa i reuneix obra dels següents artistes: Andrea Aguado, Xavier Arenós, Samuel Beckett, Espai en Blanc, Erick Beltrán, Iñaki Bonillas, Domènec, Marcel Duchamp, Pepe Espaliú, Mounir Fatmi, Eduardo Fukusima, William Kentridge, Marcellvs L., Julia Montilla, Bruce Nauman, João Onofre, Gina Pane, Carlos Pazos, Javier Peñafiel, Perejaume, Nedko Solakov, Sinéad Spelman, Mladen Stilinovic, Alina Szapocznikow i Sam Taylor-Wood.

El programa anual ha plantejat tres exposicions independents amb perspectives diferents però amb un rerefons comú , una aproximació panoràmica a la pobresa d’experiència amb la qual s’ha definit la contemporaneïtat. Així, a les dues mostres anteriors es va plantejar la dificultat de pensar futurs (Futurs abandonats), i la cancel·lació del paisatge (After landscape).

Indisposició General. Assaig sobre la fatiga es podrà veure fins al 30 d'agost. El mateix dia de la inauguració, a les 19h, l’artista Javier Peñafiel presentarà el seu projecte Víctimas de diagnóstico que forma part de la mostra.

 

 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner