FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Cadaqués, porta d'entrada" explora les estètiques que han germinat a la població

bonart cadaqués - 26/06/15
180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Del 4 de juliol al 13 de setembre, la galeria Cadaqués exposa Cadaqués, porta d'entrada, una mostra comissariada per Vicenç Altaió i Huc Malla.

"Cadaqués ha estat -escriuen els comissaris- porta d'entrada de tres revoltes estètiques: el Realisme impressionista i el Cubisme rural; el Surrealisme ultralocal amb la colla de París; i el pas de l'art mental i el Pop fins al Conceptual. Uns nous artistes, oberts i presents al món de l'art, aterren i migviuen a Cadaqués, amb entrada i sortida i tornada. Un segle XXI radicalment nou: Anna Malagrida, Jordi Mitjà, Ariadna Serrahima i Rosa Tharrats".

La mostra ofereix una selecció acurada amb obres excepcionals sobre el procés de treball i les proves d'artista de Marcel Duchamp, Richard Hamilton, Dieter Roth, Bruno Munari, Jasper Johns, Giuseppe Santomaso, Richard Paul Lohse, Max Bill, Lanfranco Bombelli i François Morellet que aniran dialogant simultàniament amb cadascun dels artistes contemporanis.

L’obra de Serrahima, Mitjà, Malagrida i Tharrats tindrà una doble presència: amb els clàssics d’avantguarda a la Galeria Cadaqués i amb una mostra individual per a cada un d'ells, al llarg de l'estiu, a l’Espai Dos de la Galeria Cadaqués. Serrahima s'exposarà del 4 al 17 de juliol; Mitjà, del 18 al 31 de juliol; Malagrida, de l'1 al 27 d'agost i Tharrats, del 29 d'agost al 13 de setembre.

A la imatge, Dieter Roth, Sense títol, 1976.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura