FCC-Segell-banner4
Segona conferència sobre la figura de Valentí Fargnoli a la Casa de Cultura

Notícies

Segona conferència sobre la figura de Valentí Fargnoli a la Casa de Cultura

Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178
El 19 de novembre, a les 20 h, a l’aula A de la Casa de Cultura de Girona, tindrà lloc la segona de les dues conferències que INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, ha organitzat sobre la figura de Valentí Fargnoli. La primera es va dur a terme el passat 5 de novembre i va anar a càrrec de Montserrat Baldomà i Carme Perrotta.

En aquesta ocasió, la historiadora de l’art i arxivera Marta Grassot serà l’encarregada d’explicar la mirada de Fargnoli com a fotògraf i la seva estètica compositiva al llarg de la seva carrera professional.
Les dues conferències s’emmarquen dins els actes de commemoració que la Diputació de Girona, per mitjà d’INSPAI, ha organitzat amb l’objectiu de reivindicar la figura del fotògraf, difondre la seva obra i donar a conèixer el llegat patrimonial que va deixar.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88