banner-oro-1280x150

Exposicions

Cristina Lama presenta ‘Repisas y espejos’

Cristina Lama presenta ‘Repisas y espejos’
bonart madrid - 18/11/19

La galeria Delimbo acull la mostra individual Repisas y espejos de Cristina Lama. L’artista sevillana posseeix un imaginari artístic molt particular que vascula entre una figuració de marcat caràcter escenogràfic i l'absoluta abstracció fonamentada en l'ús del color.

Les seves obres es caracteritzen per la frescor de l'gest. Cristina s'aplica la pintura mitjançant pinzellades enèrgiques i matèriques que aporten expressivitat a el procés pictòric. En les seves composicions, els cànons i les perspectives desapareixen, fent que personatges i objectes es desenvolupin en el mateix pla o simplement apareguin abstrets de tot context. D'aquesta manera, l'objecte representat esdevé un element més, subordinat a la intenció última de la seva producció que és la purament pictòrica.

El treball de Cristina Lama ha estat exposat en centres d'art contemporani nacionals i internacionals com el CAAC de Sevilla, el CAC Màlaga, el Museu de la Diputació de Huelva, el MIAM de Seta (França), la Fundació Giorgio Cini de Venècia (Itàlia ), etc., així com en galeries a Itàlia, Portugal, Alemanya, Suècia, EUA, Mèxic o Canadà.

Així mateix, la seva obra es troba en col·leccions com la de l'CAAC Sevilla, CAC Màlaga, la Col·lecció Benetton Art Spain, la Col·lecció Cordeiros de Porto o la Col·lecció Carragosela de Lisboa, entre d'altres.

A la imatge, detall d'una peça de Cristina Lamas.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1