970x250_appec2021
Arts Santa Mònica analitza la mobilitat, la repressió i la privacitat en tres exposicions

Exposicions

Arts Santa Mònica analitza la mobilitat, la repressió i la privacitat en tres exposicions

bonart barcelona - 10/07/15
180x180-1Anunci_Ampudia
Aquest estiu, l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona) analitza, a partir de tres exposicions, les nocions de mobilitat, repressió i privacitat en l'actualitat.

Del 15 de juliol al 13 de setembre, es presenta la mostra TRANSlocacions. Observatori de projectes, un conjunt de treballs que versen sobre els fluxos de la mobilitat contemporània, com són el turisme, les migracions i els desplaçaments per qüestions laborals; i com aquestes afecten o intercedeixen en el context local, en relació amb la ciutadania, la identitat, la territorialitat, la diversitat, l'assentament en el lloc o el usos de l'espai públic.

La mostra, comissariada per Ramon Parramon, s'inaugura el 15 de juliol a les 20,30h.

Temps d'acció de Frederic Perers

El mateix dia, a les 19 s'inaugura Temps d'acció, una mostra que reuneix diversos projectes de Frederic Perers en els quals ofereix relectures de la història recent catalana i posa en relació episodis de repressió més o menys subtils per part de l’estat espanyol amb les seves repercussions sobre la llengua i el territori, la memòria nacional i l’actualitat.

L'exposició, a cura de Cèlia del Diego, es pot veure fins al 13 de setembre.

Blue Sky Days de Tomas van Houtryve

En el marc del Festival DocField>15, es presenta, del 15 de juliol al 6 de setembre, la mostra Blue Sky Days de Tomas van Houtryve. Es mostren imatges capturades des de la perspectiva del drone que inicien una conversa sobre la naturalesa canviant de les nocions de vigilància, privacitat i guerra.

Et poden
Interessar
...