FCC-Segell-banner4
“Psicogeografia d’un festival” aborda els deu anys del Bouesia a Lo Pati-Centre d’Art

Exposicions

“Psicogeografia d’un festival” aborda els deu anys del Bouesia a Lo Pati-Centre d’Art

bonart amposta - 10/07/15
SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El 10 de juliol s'inaugura Psicogeografia d’un festival. Bouesia 10+1 a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, una exposició comissariada per l’artista valencià Rafel Tormo, codirector del Festival d’Acció Poètica Bouesia des de l’any passat, que vol fer arribar al públic l’essència del que ha estat aquest certamen.

L’exposició dóna veu, a través d’entrevistes enregistrades o escrites, als més de 200 artistes que durant tot aquest temps han intervingut activament en la Bouesia: Llorenç Barber, Pau Riba, Carles Santos, Pepa Plana, Ester Xargay, Carles Hac Mor, Sol Picó o Andreu Subirats, entre altres.

La mostra s’estructura en deu taules, una per cada any del festival, remarcant la idea mediterrània d’asseure’ns a menjar i compartir experiències. Al seu damunt podem trobar-hi objectes relacionats o no amb la Bouesia, fotografies, cartells, frases dels artistes que hi han participat, documents, que pretenen copsar el que ha estat aquest festival.

Psicogeografia d’un festival es podrà veure a Lo Pati fins al 31 de juliol. A l’octubre es traslladarà a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. I a la primavera de 2016 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura