FCC-Segell-banner4
L\'Agenda d\'exposicions de Bonart, ara a Bonart digital

Notícies

L'Agenda d'exposicions de Bonart, ara a Bonart digital

bonart girona - 31/07/15
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Dins del programa de millora i potenciació de la revista Bonart i del diari digital (www.bonart.cat), a partir d'avui l’agenda d’exposicions de Catalunya, la Catalunya del Nord, les Illes Balears, el País Valencià, Andorra i Aragó presenta una substancial novetat.

L’agenda d’exposicions es podrà consultar a www.bonart.cat. Serà, doncs, digital i això permetrà tenir-la diàriament actualitzada, alhora que oferirà un servei més complet.

L’agenda, que mantindrà el format que s’havia presentat fins ara, continuarà oferint les exposicions permanents i temporals de museus, galeries i centres d’art d’arreu del territori que cobreix la revista Bonart. Així, l’agenda es podrà consultar entrant a www.bonart.cat, apartat bonart agenda, i es trobarà degudament ordenada per poblacions. Qualsevol nom d’artista, de museu, de galeria o centre d’art es podrà consultar mitjançant el cercador que hem incorporat al web i que facilitarà la cerca del que en aquell moment interessi trobar.

Una altra de les novetats, que no podíem fer ara amb l’edició de paper, és l’actualització diària de l’agenda. Fins ara havíem d’esperar la data de sortida per incorporar les novetats al programa d’exposicions dels diferents museus i galeries. Doncs bé, ara l’agenda s’actualitzarà diàriament, fet que millorarà de manera evident la informació que oferirem.

A més, als diferents museus, galeries o centres d’art s’incorpora un enllaç per accedir directament al web d’aquests recintes expositius per si es vol tenir un coneixement més detallat de la programació.

Per completar encara més la informació que facilitem a l’agenda, volem demanar la col·laboració de museus, galeries i centres d’art perquè ens enviïn la programació, els canvis d’horari i qualsevol activitat per poder-la incloure a l’agenda. Han d’enviar la informació a redaccio@bonart.cat

L’agenda d’exposicions de Bonart ha estat programada per David Gironella, programador de la pàgina web i del diari digital de Bonart.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021