banner-elscatala-817x88px
Seleccionats per a la VIII Biennal Internacional de Ceràmica d\'El Vendrell

Notícies

Seleccionats per a la VIII Biennal Internacional de Ceràmica d'El Vendrell

bonart el vendrell - 03/08/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Banner-Flama-180x180px_v1-esp
El jurat de la VIII Biennal de Ceràmica d’El Vendrell ja ha fet el veredicte dels artistes que exposaran la seva obra en la mostra d’enguany, que es podrà veure a partir 2 d’octubre a la Sala Portal del Pardo (el Vendrell), juntament amb l’"Emplatem!" i coincidint amb la VIII Fira de Ceràmica. En total, s’hi han presentat 275 obres de 139 ceramistes d’arreu del món.
El jurat ha estat format per Eva M. Serramià, regidora de Cultura; Assumpta Rosés, crítica d’Art; Ramon Sicart, galerista, i els ceramistes Joan Serra i Maria Bosch. Els seleccionats han estat els següents: Alfredo Eandrade, d’Haedo (Argentina); Anissa Fung, de Hong Kong (Xina); Chi-man Chan, de Seül (Corea del Sud); Danijela Pivašević-Tenner, de Neumünster (Alemanya); Eva López Miguel, de Barcelona; Heide Nonnenmacher, de Nattheim (Alemanya); Iris Alemany i Laura Agreda -Peephole-Art-, de Villaviciosa de Odón (Madrid); Juan Orti García, de Torrent (València); Juana Fernández, de Trazo (La Corunya); Karine Benvenuti, de Contes (França); Leman Kalay, de Yongin (Corea del Sud); Narciso Bresciani, de Garlasco (Itàlia); Noriko Kuresumi, de Nova York (Estats Units); Petra Bittl, de Bonn (Alemanya); Rachel Grimshaw, de Wigan (Regne Unit); Serge Dos Santos, de Vallauris (França); Térez Borza, de Budapest (Hongria); Thérèse Lebrun, de Grez Doiceau (Bèlgica); Xavier Montsalvatje, de Montcada (València) i Xi Liu, de Shanghai (Xina)

El dia de la inauguració de l’exposició, el 2 d'octubre, el jurat donarà a conèixer els guanyadors de la VIII Biennal de Ceràmica. Pel que fa als premis, aquesta edició de la Biennal incorpora novetats importants, ja que també passen a ser econòmics. En concret, seran els següents: el primer premi, 4.000 €; el segon premi, 2.500 € i el tercer premi, 1.000 €. A més, tots tres guanyadors compartiran una exposició conjunta (a l’octubre del 2016) amb l’edició d’un catàleg que inclourà fotografies realitzades per un fotògraf professional de les obres que s’exposaran i un text de cada artista.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura