FCC-Segell-banner4
Visita guiada a la Biennal d\'Art Contemporani amb Sergi Barnils

Notícies

Visita guiada a la Biennal d'Art Contemporani amb Sergi Barnils

bonart sant cugat del vallès - 18/08/21
Eude, generic220317_Verdu_Bonart-180x180
Sergi Barnils és un dels artistes de Sant Cugat que ha destacat més en el panorama internacional, bàsicament a Alemanya i Itàlia. En els seus inicis, fou un dels seleccionats pel jurat per exposar a la Biennal. Ell us comentarà els seus inicis i l'obra que exposa a Sant Cugat.

Als inicis de la seva carrera als anys setanta, les seves primeres pintures eren realistes, moments en què també treballa amb ceràmica, i de mica en mica va anar agafant un estil abstracte amb influències africanes i personatges estilitzats. Rep influències de Joan Miró i Paul Klee. Gairebé tota la seva obra s'inspira en la relació espiritual amb Déu i se'n nodreix. Així ho demostren els títols de les seves pintures i tota la seva iconografia particular. En l'etapa de maduresa és quan més treballa amb la tècnica pictòrica de l'encàustica.

Aquesta ruta d'art té l'objectiu d'apropar l'art actual al públic.

Comença la visita contemplant la façana de Cal Gerrer, edifici històric del centre de Sant Cugat, per anar descobrint els diferents espais de la Fundació Cabanas que condueixen a la Sala del Cònsol, indret que acull la Biennal.

Punt de trobada: Casa-Museu Cal Gerrer, seu de la Fundació Cabanas (c. de Santiago Rusiñol, 60). No cal reservar. Més informació: XXII Biennal d'Art Contemporani Català a Sant Cugat

Data: dijous, 26 agost, 19:00 h
Lloc: Casa-Museu Cal Gerrer
Organitza: Canals Galeria d'Art – Bonart Cultural

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]