BannerFCC_Bonart

Notícies

Tanca la Galeria Dolors Ventós

Banner_180x180BONART_180x180
La Galeria Dolors Ventós de Figueres tanca les portes després de 15 anys d'activitat. Durant aquest temps, Ventós ha organitzat i comissariat exposicions temporals tant d'artistes locals com internacionals convertint-se en un referent a la ciutat de Figueres i a la zona de l'Alt Empordà. A part, la galerista ha dut a terme una escola de pintura pels infants amb l'objectiu que es sentissin "com en família".
Pel que fa als projectes de futur, Dolors Ventós ha explicat que a partir d'ara i per primera vegada, vol donar protagonisme a la seva faceta d'artista i promocionar els seus quadres. Ventós ha comentat que el que fa primer de tot és meditar i pensar el que vol reflectir en les seves teles. Tot seguit "és quan arriba el meu procés creatiu que considero que és el més interessant, ja que és molt visceral, intens i s'acosta molt al que vull dir, molt més que el fet racional".
Per altra part, Lola Ventós ha informat que li agradaria molt que algun col·lectiu artístic o projecte nou s'instal·lés a la seva galeria o bé una cooperativa d'artistes.
Pel dia 22 de setembre, Ventós ha organitzat una exposició de la seva pròpia obra i un mercat benèfic. Ho fa aquest dia, que coincideix amb l'equinocci de tardor i que és un dia que vindria a simbolitzar "el renaixement d'una nova cosa".
Cal recordar que fa 15 anys Lola Ventós va agafar les regnes de la Galeria Dolors Ventós de Figueres que fins llavors havia portat Charo Tovar, que era la propietària de l'espai amb Insider Art.

Et poden
Interessar
...