Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

‘Nothing New’ de Carlos Aires a la galeria ADN

‘Nothing New’ de Carlos Aires a la galeria ADN
bonart barcelona - 20/11/19

ADN Galeria presenta Nothing New, la quarta exposició individual de Carlos Aires en aquesta galeria i que mostrarà la seva producció més recent i inèdita. El títol de la mostra es una declaració d’intencions amb la que Aires es revolta contra la pressió auto-imposada pels artistes que creen a la recerca de l’originalitat o d’aquells que acaben veient com les seves obres es converteixen en producte el valor del qual es només imposat pel mercat.

D’aquesta manera es combat l’estratègia pròpia del capitalisme que aconsegueix mantenir al consumidor constantment expectant

davant la dictadura de la novetat, al mateix temps que s’ironitza, donat que el títol resulta contradictori al fet que totes les peces aquí reunides siguin presentades per primera vegada. No obstant, sí que poden considerar-se representatives de la trajectòria de l’artista posat que es troben tots el temes i elements que han inundat la seva producció des de els seus inicis a finals dels anys noranta: la presència de la música, a partir de materials o lletres de cançons, la inclusió d'efígies de personatges populars i els diners com a representació del poder.

Nial nou-180x178SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1