Emociona't_Banner_817x68_2

Exposicions

Activitats Museus de Banyoles desembre 2019

Activitats Museus de Banyoles desembre 2019
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWPeral_Banner-Bonart_180x180
Coincidint amb el centenari del naixement de Joan de Palau, l'exposició ofereix una mirada retrospectiva a la figura d'aquest prolífic pintor banyolí. Una revisió a la seva biografia i al seu llegat artístic a partir de dibuixos. A l'exposició, s'hi podran descobrir aspectes més desconeguts de Joan de Palau com la seva vinculació al teatre, la seva faceta com a caricaturista i retratista o com a poeta i escriptor.

L'exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de 2019 al Museu Arqueològic de Banyoles.

Del 28 de setembre al 05 de gener el Museu Darder de Banyoles acull l'exposició Gironès, de Pere Soler, produïda pel Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) presenta 25 fotografies de gran format a partir del treball del reconegut fotògraf Pere Soler i el pilot Andreu Pujades, que durant els darrers anys han sobrevolat els cels de les terres gironines per obtenir impactants imatges, que ens presenten la gran diversitat de paisatges de la nostra terra.

Presentades com a suggerents visions, el visitant gaudirà d'aquests petits tresors, del Montseny al Pirineu i de la Costa Brava a la Garrotxa.

 

 

 

 

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene